caddebostan sahil vazgeçilmez. modanın çimenlerine de nadir de olsa oturmuşluğum var. deniz daha yakın ama çimen daha ufak. en iyisi caddebostan.
ahaha hep belli başlı kişilerin altindan çıkıyor bu konular. ben masumum. sadece caddebostan'ı özledim.
caddebostan moda benim de sevdiğim yerler içtikçe güzellesmek, güzelleştikçe içmek için ;)
aslında herhangi bir sahil, mümkünse kumların üzerinde uzanırken içmek... sonra aksam günesin kuyruğuna takılıp çakırkeyif yüzmek... (çakırkeyif ama sadece)
Modayı değil de, Caddebostan'ı özledim açıkcası.
Biz hala Moda'da içiyoruz çünkü. Gerçi biraz fazla esiyor.
Cihangir merdivenler ve Halıcıoğlundaki TRT binasının yanında güneşin batışına doğru içmek de güzeldir.
Aslında boğaz kıyısında yaşayan biri olarak en keyiflisi sanırım limon kasalarının üstüne kuran sofralarda dostlar ile demlenmek denebilir benim için. İllede mekan ise Roumelie Meyhanesi iyidir. Dedim ya mekan daraltır ortam boğar manzara lazım deniz kokusu lazım sohbet lazım rakı lazım.
Elendil ben söylerim şarkı çengeli de severim :) Sen sofrayı ayarla kulenin karşısında incir ağacının alt tarafına yeter :)