Playstation'da hazırlanmış en ciddi oyunlardan biri olan God of War'un filminin yapıldığı gibi bir dedikodu dönüyor. Senaryo hazırlanmış ve bazı çalışmalara başlanmış deniliyor. Ayrıca çizgi romanının hazırlandığı ve ekimde satışa çıkarılacağı da ayrı bir konu.
Böyle başarılı bir karakter ve konu heba edilmezse oldukça keyif verici olur. Akla ilk gelen de 300 filminin yapımcıları oluyor bununla ilgili. O yada bu ama filmi yapılsa hiç fena olmazdı herhalde.
keşke 300'ün kalitesinde olsa gerçekten. madem yapılacak keşke bir ilki gerçekleştirseler de fanlara senaryoyu açsalar. çok riskli ama açıp fanlardan fikir alınsa. artık o aşamaya gelse bazı şeyler.
bir kısım insanlar orjinal eserleri senaryolaştırırken mahvetmese bu sayede.
Aşağıdaki kaynaga gore Brett Ratner, God of war'i cekecegini dogrulamış. Ratner'in hatirda kalan önemli filmi X-men Last Stand (X-men'in batirildigi film) olmasi bayagi suphe verici. Film başarılıydı ancak yanlis hatirlamiyorsam Dr. X bile öldürülmüş ve serinin devamı baltalanmıştı.
http://www.beyondhollywood.com/brett-ratner-confirms-god-of-war-movie/
O film iyi olmaz tek başına rambo gibi canavar mı öldürücek..psp için yeni oyunu çıksın başka bişey istemiyorum.
halo oyununda filmi yapılcakmış yapımcısıda peter jackson olcakmış snrm
valla bence ihtişamlı yapılır, batırılmazsa güzel film olabilir. senaryo olarak da çok zorlanılmaz karısının ölümü, çocuğu feda etmek, zeusa kafa tutmak. yine bir çok tarz amerikan filminden daha çok konu bile çıkabilir. (ben bu arada sadece chains of olympus oynadım umarım sallamıyorumdur)