• Getir
  • Feedback
  • orgalink.net
  • Nedir?
  • Üye Olun Üye Girişi
  • Anasayfa
  • İçerikler müzik
    • Tümü  |  Sinema  |  Müzik  |  Kitap  |  Video Oyunu |  TV
  • Listeler
  • Gruplar
  • Forum
  • Üyeler
  • Liste Oluştur
  • İçerik Ekle
  • Forum
  • Tüm Kategoriler
  • Tüm Başlıklar
  • Yeni Konu Ekle
    • Forum > Oyuncu

Unutulmaz Performanslar, Unutulmaz Film Karakterleri

Ekleyen : godot |  (32) Cevap
      Toplam (33) cevap
      123>
      • godot , 24 Eylül 2009

• 0

unutamadıımız film karakterleri var..müthiş oyunculuklar..."psycho-norman bates" kült bi karakter mesela..aynı şekilde taxi driver da de niro'nun "travis bickle" ı muhteşem.. "forrest gump" tom hanks'i unutulmaz yapıcak kuşkusuz..shining deki "jack torrance" kaç kişinin rüyasına girmiştir acaba..bi de tabi devil's advocate daki şeytani gözler gelio aklıma..al pacino nun en ii performanslarından biri "john milton"..bir dieri jack daniels'a john daniels dien emekli,kör albay "frank slade" i unutmak ne mümkün..ferrariye biner tango yapar, karizmanın dibine vurur.."don corleone" belkide en çok hafızalara kazınan film karakteridir..oğlu rolünde gene al pacino'nun michael corleone si de ayrı..ve tabi "joker"..heh..son dönemdeki en köşebaşı filmlerden biri fight club ve "tyler durden" kısa zamanda pek meşhur.. bayan performanslarda var tabi..en başta aşık olduğum kadınlardan en birincisi gelio mesela aklıma..muhteşem rita hayworth ve tabii "gilda"..sophie's choice da merly streep'in "sophie" si müthiş mesela..susan sarandon, dead man walking de "rahibe helen prejean" olarak bence en ii işini çıkario..daha çok aslında..rainman de dustin hoffman "raymond babbit", top gun da tom cruise'un oynadığı "maverick" karakterleri unutulmaz diilmi..nese..ilk aklıma bunlar gelio..siz de yazın..hatırlayalım..izlemediimiz ii performanslar varsa haberdar olalım..hadi bakalım :]

[ ]
      • menemen , 24 Eylül 2009

• 0

johnny depp - jack sparrow
      kevin spacey - the usual suspects
      al pacino - tony montana
      michael keaton - beetlejuice
      jack nicholson - one flew over the cuckoo's nest
      javier bardem - no country for old men
      edward norton - american history x
      frances mcdormand - fargo

bonus olarak da en son tideland'de izlediim ufak kızı belirtiim.

[ ]
      • myloo , 25 Eylül 2009

• 0

nasil yani beetlejuice'i michael keaton mı oynamış... ilk defa adamın normal bir fotosunu gördüm. daha doğrusu ilk defa beetlejuice'u birinin oynadığını idrak ettim şuan.

[ ]
      • myloo , 25 Eylül 2009

• 0

lenore hanım hatırlattı (öbür forum başlığında)
      kenneth branagh.
      özellikle shakespeare severlere 3 saatlik Hamlet önerilir. ben filmin 3 saat sürdüğünü içeriği girerken öğrenmiştim, çok güzel oynandığı ve orjinal metinler kullanıldığı için film uzamıştır.

[ ]
      • automatte , 25 Eylül 2009

• 0

Jack Nicholson - The Shining diyeceğim.

Genel olarak zaten hayvan adam desemde kendilerine bu filmde bir sahne vardır. Jack' in çıldırmasına 2 dakka kala kamera yavaş yavaş Jack'e yaklaşır. John Alcott gibi bir yeteneğin kadrajı olsada bence abartısız söyleyebilirim simdiye kadar gördüğüm en basit ve etkili sahnedir. Film zaten güzel:)

[ ]
      • automatte , 25 Eylül 2009

• 0

Şener Şen - Hababam sınıfı (bady ekrem)
      - Eşkiya

[ ]
      • syrilus , 25 Eylül 2009

• 0

Edward Norton / American History x
      Al Pacino / Dog Day Afternoon
      Geoffrey Rush / Quills
      Heat Ledger / The Dark Knight
      Jack Nicholson / The Shining
      Kevin Spacey / The Usual Suspects
      Merly Streep / Sophie's choice
      Maria Falconetti / La passion de Jeanne d'Ark

[ ]
      • godot , 25 Eylül 2009

• 0

şener şen diince aklıma geldi..muhsin bey de uğur yücel in oynadığı "ali nazik" çok etkileyiciydi..çatıda türkü sölediği sahnede şener şen ayrı uğur yücel ayrı döktürüolardı..

bu film zaten bence türk sinemasının en ii 3 filminden biri..

[ ]
      • godot , 25 Eylül 2009

• 0

revolution die bi film var..al pacino ve nastassja kinski nin oynadığı..film özel bi film diil, hatta sıradan..imdb notu 4.7..konusu fena diil aslında ama bi reji faciası yaşanmış, gerektiği gibi işlenememiş..sırf zorla orduya alınan 14 yaşındaki oğlunu korumak amacıyla gönüllü olarak orduya katılan bir adamın hikayesi..savaş sırasında ne kuzeyle ne de güneyle ilgisi olan, tek derdi oğlunu korumak olan bir adam..nese..85 yapımı bi film..tam bir fiyasko ve al pacino da payına düşeni almış, bu filmden sora çok ağır eleştirilmiş..ama bana sorarsanız al pacino nun en ii oyunculuk performansı belki de bu filmdeki..tom dobb karakteri sinemada gördüğüm en gerçek karakterlerden biri..o kadar gerçek ki izlerken ona dokunabilirmişim gibi geldi bi ara..oturup bu filme zaman harcamayın tabi ( oyuncu arkadaşlar hariç..onlar izlerse belki yararlı olabilir..) ama denk gelirse sırf al pacino yu bi süre izleyin..izleyenler varsa önceden al pacino nun oyunuyla ilgili düşüncelerini yazarlarsa sevinirim..

[ ]
      • mitzi , 25 Eylül 2009

• 0

Tembel işi yapıyorum, Jack Nicholson, tüm filmleri.

[ ]
      • mezarturizm , 26 Eylül 2009

• 0

pulp fiction - wolf

[ ]
      • jargahngoo , 27 Eylül 2009

• 0

tom hanks - forrest gump
      jack nicholson - guguk kuşu, easy rider
      şener şen - züğürt ağa , eşkiya , badi ekrem
      ilyas salman - hababam sınıfı dokuz doğuruyor

özcan deniz - keloğlan kara prense karşı

[ ]
      • myloo , 27 Eylül 2009

• 0

Hot Fuzz'daki Simon Pegg'in policeman değil "police officer" rolü harikaymış. :)

[ ]
      • godot , 27 Eylül 2009

• 0

yerli sinemadaki ii performansları düşünüodum..masumiyette haluk bilginerin güven kıraçla yanyana yerde otururken attığı bi tirat vardı..zagorun hikayesini anlattığı yaklaşık 10 dakikalık bi monolog..inanılmazdı..gerçekten çok iidi..çaresiz bi hastalık gibi, eroin gibi, kopamadığı, vazgeçemediği,onu günden güne eriten o karşılıksız aşkın pençesinde kıvranan kader kurbanı çok gerçekti..

yalnız türkiyede diil, şayet ingilterede kalsaydı, belkide tüm dünya tarafından tanınması mümkün olabilirdi haluk bilginerin..herkes türlü ortamlarda bunu söler,geyiktir..ama öle inanıyorum ki buna ben de sölemek istedim.. :]

[ ]
      • godot , 27 Eylül 2009

• 0

"dönersen ıslık çal" ii bi filmdi..ama o filmde fahişelik yapan bi travestiyi oynayan fikret kuşkan, çok çok iidi..

[ ]
      Toplam (33) cevap
      123>
      Cevap girebilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

33 ilgili içerik

Unutulmaz Performanslar, Unutulmaz Film Karakterleri
    konusu ile ilgili 33 içerik var
    • Hamlet

Film

13 6 0
    • Heath Ledger

Oyuncu

14 73 0
    • Meryl Streep

Oyuncu

21 41 0
    • Sophie's Choice

Film

2 9 0
    Tüm Orgalinkler (33)
    Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
      loader
    Rapor etme sebebiniz :
    Üye Girişi
      Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi Hatalı kullanıcı bilgileri girdiniz. Lütfen tekrar deneyin.
      E-mail : Şifre : Şifremi Unuttum
      Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
       Facebook ile Bağlan
      Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi Henüz üye değilseniz buraya tıklayın
    İletişim Formu :
      Konu :
        Ad - Soyad :
          E-mail Adresi :
            Başlık : Mesaj :
              Gönder
          • Anasayfa  Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
            Arama
            Üyeler
            Üye Girişi
            Üye Olun
            Orgalink nedir?
          • Profilim  Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
            Mesaj Kutusu
            Bildirimler
            Fotoğraflar
            Arkadaş Listesi
          • İçerikler  Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
            Tümü
          • Paylaşım  Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
            Blog
            Forum
            Gruplar
          • Rss RSS üzerinden takip edin
            Facebook ve Twitter üzerinden takip edin
              Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
              • Copyright © 2009-2011 Orgalink.net / Kullanım Koşulları / Gizlilik Sözleşmesi / Rss / Basın / İletişim
              • Reklam vermek için : Sinema, Film, Müzik, Video Oyunu, Dizi
              1337447932.7264